OVER ONS2019-11-21T13:45:26+01:00

Recruitment is een specialisme

EN HR solutions brengt mensen in beweging. Als recruitmentspecialist vertalen wij proactief de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt naar een innovatieve dienstverlening. Altijd uit naam van de klant en met een sterk concept. We brengen recruitment samen met de innovatieve wereld van digitale marketing.  Zo helpen wij al 15 jaar nationale en internationale organisaties bij het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt en het vervullen van de wervingsbehoefte. Dat maakt ons de meeste ervaren Recruitment Process Outsourcing (RPO) partner.

Als RPO partner houden wij ons o.a. bezig met (project)recruitment, Total Talent Acquisition, Employer Branding, Vacaturemarketing en Search & Hunt. Wij vragen aandacht voor onze opdrachtgevers en verrassen kandidaten met een snel en persoonlijk recruitmentproces. Ontmoet onze medewerkers en maak kennis met het DNA van EN HR solutions.

‘Ik vind het een voorrecht om binnen EN HR solutions met zoveel talent te werken. Gepassioneerde collega’s die zich dagelijks ongelofelijk inspannen om het best beschikbare talent voor onze klanten te vinden. Door die voortdurende innovatie zorgen we dat we onze concurrenten altijd een stap voor weten te blijven. Met veel plezier stel ik mij als coachende en faciliterende original op voor mijn collega’s en sta ik als Strong Original zo dicht mogelijk bij onze klanten.’

Tjesca Honnef-Kuytenbrouwer – Algemeen Directeur

Tjesca is ook online

‘Wie zijn de strong originals van EN HR solutions? Een jonge ploeg van recruitment en marketing professionals met ieder een eigen kijk op het vak. EN HR solutions past bij mij omdat het bedrijf continu in beweging is. Ze zeggen wel eens dat energie nooit verloren gaat en dat wat je er in stopt, je automatisch ook weer terug krijgt. Dat is de wisselwerking van EN HR solutions, en de reden dat ik mezelf graag een Strong Original noem.’

Rob de Vormer – Teamlead Team Online

Rob is ook online

Ontmoet alvast een aantal van onze strong originals

Mayella
RPO & Project support
Jayant
Recruiter
Nikki
Teamlead Online
Danielle
Recruiter
Linda
Recruiter
Jolien
Senior Online Recruitment Marketeer
Lodewijk
Manager Finance
Lithal
RPO Manager
Kevin
Commercieel Manager
Debra
Accountmanager RPO
Lilian
Recruiter
Jasper
Accountmanager RPO
Ciara
Recruiter
Elisa
Recruiter

Wil jij ook bij ons komen werken?

Bekijk hier onze vacatures

Wil jij ook bij ons komen werken?

Heb jij de ambitie om recruitment naar een nog hoger niveau te tillen? Wil jij een bijdrage leveren aan het succes van nationale en internationale organisaties? Kom ons team versterken en word ook een Strong Original!

VACATURE PAGINA