ONLINE2019-11-21T10:43:16+01:00

Online recruitment solutions

Een kandidaatgedreven arbeidsmarkt vraagt om een sterk werkgeversmerk en onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie. Het vraagt om de creativiteit van onze online marketeers. Met de online recruitment oplossingen van EN HR solutions vallen werkgevers en hun vacatures op en worden toekomstige talenten bereikt én geraakt. Beleving en conversie, dat is waar wij voor gaan.

Vacaturemarketing

Vacaturemarketing zorgt voor een optimaal bereik en de juiste aandacht voor vacatures. Door verschillende mediakanalen in te zetten, vergroten wij de zichtbaarheid van de vacature en de naamsbekendheid van de organisatie. Denk hierbij aan social media advertising, het bouwen van online communities, inzet van (niche) jobboards en het verzorgen van een prominente positie op de vacaturezoekmachines. Onze campagnes ondersteunen recruiters van A tot Z bij het vervullen van de vacatures.

Bekijk ons werk

Employer branding

Hoe zorg je ervoor dat mensen jou als werkgever kiezen? Met de snelgroeiende concurrentie is het profileren van het werkgeversmerk hard nodig om de juiste talenten aan je te binden. Het doel van employer branding is het verkrijgen van een onderscheidende voorkeurspositie op de arbeidsmarkt. Hoe organisaties dit doen? Door samen met ons te ontdekken wat het unieke verhaal van de organisatie is. Dit werkgeversverhaal vertalen wij met behulp van contentmarketing en storytelling door naar een succesvolle employer branding strategie.

Bekijk ons werk

Werken-bij website

Een werken-bij website is het centrale punt in de online werving van kandidaten. Het is dé plek waar gericht gecommuniceerd wordt met het talent dat je wilt bereiken en behouden. Wij produceren de website van begin tot het eind. Op maat gemaakt en gericht op een optimale kandidaatsbeleving. De website is passend bij de identiteit van de organisatie en biedt een laagdrempelige manier om te solliciteren.

Bekijk ons werk

Opdrachtgevers

Wij werken met veel enthousiasme samen met o.a. deze opdrachtgevers: