INTERIM2019-11-21T13:09:42+01:00

Interim recruitment oplossingen

De behoefte naar extra recruitmentcapaciteit is vaak ad hoc en vraagt in sommige gevallen om snel en adequaat schakelen. Dit vraagt om de interim recruitmentoplossingen van EN HR solutions. Via onze Interim Desk weten werkgevers hun (tijdelijke) recruitment capaciteitsproblemen zo effectief mogelijk op te lossen. Kwaliteit, snelheid en professionaliteit is waar wij voor staan.

Interim recruitment door EN HR solutions

Al onze diensten zijn afgestemd op de wervingsbehoefte van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om het oplossen van een capaciteitsprobleem, het invullen van moeilijke vervulbare vacatures of het opzetten van nieuwe recruitment activiteiten; de interim recruiters kennen de uitdagingen van de snel veranderende arbeidsmarkt.

Onze werkwijze en onderscheidend vermogen

Vanuit onze Interim Desk leveren wij binnen 48 uur een interim recruiter. Passend bij de wervingsbehoefte, de opdrachtgever en de branche. Wij geloven in eerlijke en transparante bemiddelingskosten van interim recruiters. Zo zorgen wij voor een betaalbare oplossing met een snelle doorlooptijd.

Door een recruiter in te huren via onze Interim Desk kunnen onze opdrachtgevers tevens met korting gebruik maken van de online recruitment oplossingen van EN HR solutions. Door de inzet van vacaturemarketing creëren wij de juiste aandacht voor de openstaande vacatures. Met als gevolg dat het vinden van de juiste kandidaten wordt versneld. Daarnaast is het mogelijk om te profiteren van scherpe aanbiedingen op het gebied van employer branding en/of de aanschaf van een nieuwe werken- bij website. Zo zorgen wij voor een sterke voorkeurspositie op de arbeidsmarkt.

Meer over EN HR solutions
Onze Online recruitment solutions

We helpen je graag verder

Kevin Sebel